BEGATIA E ISLAMIT!!

Islami e caktoi normën e zërit tënd, dhe tha: “dhe fol me zë të ulët”. Llokman 19.

Dhe e caktoi normën e të ecurit tënd, dhe tha: “dhe mos ec në tokë me mendjemadhësi”. Llokman 18.

Dhe e caktoi normën e të shikuarit tënd, dhe tha: “Mos i drejto sytë e tu nga kënaqësitë”. Hixhër 88.

Dhe e caktoi normën e të dëgjuarit tënd, dhe tha: “Mos e spiunoni dhe mos e përgojoni njëri-tjetrin”. Huxhurat 12.

Dhe e caktoi normën e të ushqyerit tënd, dhe tha: “mos e teproni”. Earaf 31.

Dhe e caktoi normën e të folurit tënd, dhe tha: “do t’u thoni fjalë të mira njerëzve”. Bekare 83.

Pra Islami është garantues, se do ta normalizon jetën dhe se do ta realizon lumturinë e dy botëve.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU