Avionët privatë më të shtrenjtë në botë

Nëse je një personazh i famshëm në kohën e sotme, padyshim që duhet të kesh përfitime të mira financiare, e natyrshëm shumë kohë pë t’i shpenzuar tërë ato para. Prej kohësh në modë janë jahjet, por nuk dalin kurrë nga moda dhe janë më të përdorshëm padyshim avionët privatë.

Pothuaj të gjithë personazhet e njohur të muzikës, artit, televizionit, teknolgjisë dhe politikës kanë mjetet fluturuese personale, vlera e të cilëve është në dhjetëra miliona dollarë. Shumë prej tyre madje kanë guxuar që edhe ti pilotojnë vetë, si në rastin e Tom Cruise, Harrison Ford apo John Travolta.

Por cilët janë avionët privatë më të shtrenjtë në botë? Në galerinë e fotove keni mundësi të shihni modelet dhe pronarët e këtyre mjeteve luksoze fluturuese.