Auto Lider

Kompania “Auto Lider” tash e shumë vite furnizon klientët e saj me autopjesë kualitative dhe shumë të përshtatshme.

“Auto Lider” çdoherë është veçuar për pjesë origjinale dhe me kualitet të lartë.

“Auto Lider” ju ofron autopjesë të ndryshme si:

vajra – filtera – drita – goma – bateria – dekorime të ndryshme për vetura dhe shumë gjëra të tjera që ju nevojiten për veturën tuaj.

“Auto Lider” ofron mundësinë që të furnizojë me materialet e tij çdo shitore që punon me shumicë apo pakicë.

Na vizitoni në Shkup afër shkollës “Liria”, në afërsi të xhamisë “Jahja Pasha” ose na kontaktoni në numrin: +389 2 262 6873

apo në Facebook Auto Lider : https://www.facebook.com/Autolider-631580903519285/

“Auto Lider” jemi lider për të mirën e veturës suaj!