Rtv Pendimi

Amazon gati me konkurrentin e YouTube

Rivaliteti i Amazon me Google mund të ashpërsohet edhe më shumë, pasi gjiganti i “e-commerce” po përgatit në fshehtësi një konkurrent të Youtube.

Në fillim të muajit, Amazon ka bërë kërkesë për të bërë të tijat termat “AmazonTube” dhe “OpenTube”.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH