Rtv Pendimi

Allahu kur jep të mahnit!

Kur të vjen ndihma e Allahut?
Ajo vjen në momentin që ti ke nevojë më tepër se kurrë.
Të vjen si një dhuratë e madhe e cila nuk të ka shkuar në mendje.
A mos valle e dinte profeti Musa alejhi selam se me një të rënë shkopi do ti hapej deti!
Po profeti Isa alejhi selam, a kishte menduar se Allahu do ta ngjiste në qiell!
Çdo vështirësi e zgjidh Allahu në kohën e duhur, në mënyrë të atillë saqë të le pa mend!
Për ty kërkohet që të mendosh mirë për Zotin tënd, dhe dije se Ai s’ka për të braktisur kurrë.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH