Hoxhë Adnan Pallqa

Une jam Adnan Pallqa, jam lindur me 24.05.1978 ne Rahovec, shkollen fillore e kam perfunduar ne Rahovec. Medresene e mesme Alauddin ne Prishtine 1992-1996. Vitin shkollor 1996-1997 kam perfunduar kursin e gjuhes turke ne Istanbull. Vitin shkollor 1997-1998 kam perfunduar institutin e gjuhes arabe ne Tripoli te Libise. Vitin shkollor 1997-1998 kam perfunduar institutin e gjuhes arabe ne Universitetin e Mbretit Saud ne Rijad te Arabise Saudite. Gjate viteve 1998-2003 kam perfunduar Fakultetin e Hadithit ne Universitetin Islamik ne Medine Munevere, ne Arabine Saudite.
Nga shtatori i vitit 2003 punoj imam ne xhamine Kadiri ne Rahovec. Jma i martuar dhe kam dy femije.