Rtv Pendimi

A po e dëgjon thirrjen e Lajmëtarit!

“O banorë të xhenetit, juve ju takon të kënaqeni e të mos dëshproheni kurrë, të jetoni pa vdekur më, të qëndroni e të mos ikni, të rrini të rinjë e të mos plakeni kurrë”

Dije se edhe ti mund të jesh prej tyre duke besuar dhe bërë punë të mira.
Allahu na bëftë prej tyre!

Hoxhë Fadil Musliu

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH