A lejohet të fal namazin duke shikuar në video ?

Selam alejkum
A ban mu fal me video
Me leshu videon dhe me bërë namazin sipas videos ?

Alejkumselam nëse nuk dini mu fal më mirë faluni me.libër në.dorë ose me ndonjë fletë ku janë të shkruajtur lutjet e namazit ose ban edhe me celuar dmth i lexon ptej aty çështjet që ndërlidhen me namazin. Kjo duhet të.jetë.derisa ti mësosh dhe pastaj falësh pa to pra kjo duhet të jetë.në.fillim. Kurse me video më.duket problematike sepse ti duhet njiherit me pa aty e pastaj mu fal vet ndërsa kësjtu ësjtë prpblem. Prandaj me libër ose me cellular inshallah. Allahu e di më së.miri.
Hoxhë Irfan Jahiu