A keni problem me memorien?

Ilaçi është tek portokalli, më konkretisht lëngu i tij.

Atëherë nëse konsumoni një gotë lëng portokalli në ditë do të rritet kujtesa juaj. Njerëzit e moshuar të cilët kanë pirë një gotë lëng portokalli në ditë kanë funksionim të trurit më të mirë që në ditët e para të fillimit të konsumimit.

Mjaftojnë vetëm 500 mililitra lëng portokalli në ditë dhe ju do ti vëreni përmirësimet e trurit tuaj, duke hyrë këtu edhe koha e reagimit dhe përmirësimi i të folurit vetëm për dy muaj, ka bërë të ditur një hulumtim i bërë kohëve të fundit.