Rtv Pendimi

A është haram body buildingu?

Jam djalë dhe kam qejf të ushtroj body building (fitness). Dua ta di se a
është haram! Ju përshëndes me përshëndetjet më të përzemërta!

Përgjigje:

Jo, nuk është haram të ushtruarit në body building. Haram mund të
jetë nëse ushtroheni për qëllime jo të mira, përndryshe nuk ka pengesa.

Prof. Muhamed Dërmaku   

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH