A dëshironi që biznesi juaj të reklamohet në mënyrë profesionale duke arritur majat e sukseseve?

A dëshironi të jeni të parët në botën e biznesit?

A dëshironi që reklama për biznesin tuaj të ketë promovim trefish më të madh?

Kjo është mundësia juaj!

Për të promovuar biznesin tuaj, Radio Televizioni “Pendimi” ofron mundësi ideale për ju.

Pikërisht tani kur po afrohet muaji i begatë i Ramazanit, bizneset e juaja mund t’i reklamoni më së miri përmes mediumit tonë dhe atë me cmime promocionale.

Të gjitha mundësitë për të shtuar punën e biznesit tuaj, i gjeni vetëm tek ne.

Reklama juaj do të shpërndahet në radio, televizion, web faqe dhe në rrjetet sociale.

Audio dhe video reklamë profesionale, flayer me dizajne të vecanta për biznesin tuaj dhe hapësirë ideale për promovim.

Vetëm në RTV Pendimi.

Është koha që biznesi juaj të rritet, dhe kjo vetëm përmes Radio Televizionit Pendimi.

Investim i vogël me sukses të garantuar.

Shpejtoni, e mos i humbisni ofertat tona promocionale para Ramazanit.

RTV Pendimi, mundësi e artë për biznesin tuaj!