23- MOS PARJA E GJAKUT TË MENSTRUACIONEVE BRENDA ZAKONEVE TË GRUAS A E OBLIGON AGJËRIMIN APO DUHET PRITUR

Zakonet e mia mujore të gjakderdhjes zgjasin shtatë deri në tetë ditë. Mirëpo ndodh që ndonjëherë ditën e shtatë të mos shoh as gjak por as shenja pastrimi. Në këtë ditë çfarë të bëjë të agjëroj dhe të falem apo jo?

Përgjigja:

? Mos u ngut që të falesh dhe agjërosh por prit derisa të sheh shenjat e bardha të pastërtisë të cilat gratë zakonisht i njohin ato. Shenja e tillë është shenjë e pastërtisë. Ndalja e gjakderdhjes nuk nënkupton edhe pastrim, por pastrami është i sigurt vetëm pasi të shihen shenjat e pastërtisë dhe përfundimi i ditëve të zakonshme të femrës.

Shejh Ibën Bazi


Përktheu Lulzim Susuri
http://www.ehlihadithi.com/
•••? https://www.facebook.com/HoxheLulzimSusuri