Fersan Jahiu

Jam i lindur me 02.03.1987 Shkollen fillore ne fshatin Llopat komun. Kumanovës Gjimnazin ne Kumanov Pastaj jam regjistru ne Tetov fakultetin e Juridikut Po per shkaqe ekonomike mu desht me nderpre Me kendim si fmi kam fillu me gjithse ne ato kohra ilahit nuk ishin te theksuara Po deshti Zoti me udhzimin e vllaut Adem Ramadanit ndikoi shum edhe tek ne Ne orientimi ton si interpretues te ilahive dhe kangve patriotike Prej vitit 2008 filluam me dajle para publikut me interpretim te ilahive Vitin 2009 isha i ftuar mysafir ne nji koncert me ilahi ne Wil St.Galen bashk me vllaun Adem ramadanin Xhemajl Nuhin Hf.Aziz Alili e shum personalitet tjera Ajo ishte eksperienca e par dhe te ati lloji manifestimi Prej vitit 2010 jetoj dhe veproj tashme ne Wels te Austris ku kemi aktivitete te ndryshme Bashkpunimet e para ishin me radio pendimin ku isha disa her i ftuar ne tribuna emisione te ndryshme falenderoj organizatoret Sa i perket ilahive pervec kendimit un edhe shkruaj tekste dhe komponoj shpesh disa nga ilahit e mia qe vetem se kemi fillu ti plasojm ne rrjetet sociale Nga ilahit qe kam punuar jan Ne mes te rruges jetim E cila u komponua special per tribunen e mbajtur nga radio pendimi ne Linc ku ishin te ftuar dr. Shefqet krasniqi ademi xhemajli etj.. Pajtaj shpesh ne enderr nan po te shoh Jam i shkret Jetim jam Beso E kshtu me radh Planet dhe ilahi te reja jemi ne pregaditje e siber inshAllah