Rtv Pendimi

URIME FILLIMI I VITIT SHKOLLORË

SOTË DITË E HËNË 4 SHTATORË,KJO DITË,DUHET TË JETË DITË GËZIMI.ANDAJ URIME:NXËNËSVE ARSIMTARËVE,PRINDËRËRVE,PËRGJEGJËSVE TËSHKOLLAVE,MIRËMBAJTËSVE TË TYRE,DHE TË GJITH ATYRE QË KONTRIBUOJNË PËR ARSIMIMIN E BIVE DHE BIJAVE TONA.
ALLAHU TË GJITHËVE IU DHASHTË SHËNDETË DHE VULLNETË PËR KËTË MISION TË SHEJNTË.
ALLAHU TË GJITHËVE JU NDIHMOFTË DHE JU BEKOFTË.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH