Unë Do Ta Veshi Hixhabin Shamin

Unë do ta Veshi Hixhabin Një Shami
Që me Mbulonë,Kokën Qafën e Fytinë
Sepse unë Jam Muslimane,e Cilla Besojë
Se Gjdo Femër,e ka Obligim ta,ka Hixhabin
 
Sodë Fatkeqsisht Kurr t’e Shofin ne Rrugë,me
Hixhabë e Shami,Njerzit e Pandergjegjshëm të
Shikojne me Shumë Habi,Mendojnë se je Ndonji
Talibane,Sepse Syri i Tyre,është msue të shefë,ndryshë
 
Në Kur”an ne Kemi Mësuar,se gjdo Femer Duhet ta
Mbajë edhe Hixhabin/ Shaminë,Sepse se Pari e Rrespekton
Allahun Azz uevexhel,po ashtu Rrespektonë edhe Vehtën po
Ashtu edhe Familëen tane si dhe Tregoeshë se je/ Muslimane
 
Nga Ajo Ditë që Unë e Mbajë Hixhabinë/ Shamin,Shume e Lirë
Dale në Rrugë,ani se Dikujtë,pakicë kjo Mundet,edhe te i pengojë
Po une e Rrespektojë Allahun, Një dhe Urdhërrat që na i ka dhënë
Zemra e ime është,Shumë e qetë tashë me Hixhabë,une ne Funde e
Komë edhe një Porosi per Motra e Vajza,Muslimane/Veshni,Hixhabin/Menjiherë/Amin
 
Perihane/ Tunuzliu / Vilanci:Suedi:7:06:2012:Hessleholm