Tortë e shpejtë me banane dhe krem

Tortë e shpejtë me banane dhe krem

Përbërësit

300 gr sheqer pluhur
500 gr margarinë e bute
500 gr ajkë
400 gr biskota
500 gr banane
Qese Krem pana

Hapat

1 Tundim sheqerin pluhur me margarien e bute derisa te behet mase kremoze.
2 Ne kete krem shtojme ajken e tharte(shmantin) dhe perzijme me luge derisa te homogjenizohet kremi.
3 Ne kallepin me madhesi 30×40 cm shtrijme nje shtrese biskotash te njomura ne pak qumesht ose leng(cilendo qe preferoni).
4 Pastaj qesim nje shtrese nga kremi,nje shtrese banane te prera ne rrathe,nje shtrese krem dhe ne fund prap nje shtrese biskota te njomura.
5 Dekorojme me krem pana(shllag) te pergadiitur sipas udhezimit ne qeske dhe rrathe bananesh.