TË RRALLË, POR EKZISTOJNË

Ai që të do sinqerisht…
Të lexon , kur je në heshtje.
E sheh të mirën në ty, kur je në zemërim.
E ndien butësinë tënde, kur je i ashpër.
E sheh pikëllimin tënd, kur buzëqesh.
Të afron, kur mban inat.
Dhe bën durim, kur ti je në gjendjen tënde më të keqe.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU