TË MOS E NDIHMOJMË ZULLUMQARIN

Një Dijetarë,u ftua tek mbreti,mbreti i kërkoi lapsin që të shkruan dicka,por Dijetari refuzoi.
Mbreti i hidhëruar i tha:përse nuk më jep lapsin të shkruaj,dhe pastaj ta kthej?Dijetari iu përgjegjë:kam frikë se,vallë me lapsin tim,mos po shkruan ndonji akt zullumi(padrejtësie)ndaj dikuj,e unë bëhem pjesmarës në atë zullum,e më dënon Zoti bashkë me ty.
O Zot na ruaj nga Zullumi,dhe zullumqarët.
Allahumme Amiiin.

Shkruar nga hoxha Zekerija Bajrami, përcjell Radio Pendimi.