Studentët mitrovicas shënojnë ardhjen e Ramazanit me aksion simbolik (Foto)

Studentët mitrovicas shënojnë ardhjen e Ramazanit me aksion simbolik (Foto)

Sot, një grup i studentëve nga qyteti i Mitrovicës, zhvilluan një aktivitet vullnetar për nder të muajit të shenjtë të Ramazanit. Ku si shenjë mirëseardhje për këtë muaj, ata kanë shperndarë falas fletushka edukative, si dhe nga një pako hurma për mitrovicasit.

Një shembull i jashtëzakonshëm vullnetarizmi për gjithë shoqërinë, veçmas e qytetin tonë, gjersa dita-ditës po rritet nevoja për kënaqësi shpirtërore e prehje imanore!