Fadil Musliu ne rtv pendimi

Përmirsohet gjendja e hoxhës Fadil Musliu

Pas një mjekimi të vazhdueshëm, ju njoftojmë se gjendja e hoxhës Fadil Musliu është përmirsuar shumë dhe hoxha shumë shpejt pritet ti kthehet jetës normal.

Rtv Pendimi ka kontaktuar me hoxhën e nderuar i cili ka thënë se “Pas mjekimit që pata për virusin Covid po e shoh se gjendja ime shëndetsore është përmirsuar dhe kështu shumë shpejt do ti kthehem jetës normale”.

Lutemi që Allahu t’ia lehtësoje dhe ta shërojë, dhe të na kthehet në studiot dhe ekranet tona. /Rtv Pendimi/