Si të shkarkojmë video nga facebook-i !

Tashmë të gjithë ne kur futemi në internet faqja e parë që i japim një shikim është facebook, edhe pse ndoshta duam të bëjmë diqka tjetër nuk mundemi të rrim pa i hedhur një sy, madje sa që shpesh herë harrojmë për ç’farë kemi ndezur kompjuterin, duke parë linket e shokëve apo të faqeve që ne kemi pëlqyer dhe shumë herë shofim video aq të bukura sa që duam ti ruajmë ato. Pra me këtë artikull duam të ju mesojmë disa mënyra të thjeshta si të shkarkoj video nga facebook

Mënyra e parë si të shkarkoj video nga facebook

Ka disa mënyra të ndryshme për të shkarkuar video nga facebook. E para dhe më e thjeshta është ajo që nuk keni nevojë të shkoni as në një faqe tjetër dhe as të instaloni programe të posatcme, si funksionon kjo mënyrë. Kur të keni gjetur videon që dëshironi duhet të shkoni tek faqja që ka pblikuar atë video, faqen mund ta shifni direkt nën video ku emri i saj është i theksuar me ngjyr bluh. Klikoni mbi video, siper videos ka një adresë ku të gjitha videot kan adresën e vet personale si përshembull www.facebok.com/video-12345 shnderroni linkun m.facebook.com/video-12345 pra duke hequr germat www dhe duke vendosur germën m dhe shtypni botonin enter në këtë mënyrë faqja e facebook shndërrohet sikur në telefon, niseni videon pra jepni play dhe klikoni me të djathten e mausit pastaj me të majten dhe klikoni mbi saves video as dhe videoja është gati për tu ruajtur në kompjutein tuaj.

Mënyra dytë si te shkarkoj video nga facebook 

Edhe kjo është një mënyrë shumë e thjështë për të shkarkuar video nga facebook, pra hapeni videon në faqen e saj kopjoni linkun shembull www.facebok.com/video-12345 dhe pa si ta keni kopjuar shkoni tek kjo faqe interneti clipconverter.cc ngjitni linkun e videos që kopjuat pak më parë dhe në anën e djathtë, klikoni tek butoni ku ju kërkon ta ktheni videon në formatin që ju deshironi MP4 apo një format tjetër që ju intereson, klikoni tek downlad, faqet që bëjnë të mundëshmë shkarkimin e videove nga shumë piataforma si Facebook apo YouTube janë vertet të shumta unë mora njërën nga ato si shembull.