Shefi i shtabit të përgjithshëm të ushtrisë së Shqipërisë zhvillon bisedë telefonike me homolohug e tij turk

Shefi i shtabit të përgjithshëm të ushtrisë së Shqipërisë zhvillon bisedë telefonike me homolohug e tij turk

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Turqisë, gjeneral Yaşar Güler, ka zhvilluar një bisedë telefonike me homologun e tij shqiptar, gjeneral Bajram Begaj, transmeton Anadolu Agency (AA).

Sipas një njoftimi të lëshuar nga Forcat e Armatosura Turke (TSK), Güler dhe Begaj shkëmbyen mendime mbi zhvillimet aktuale.