rtv-pendimi-viber

Rtv Pendimi hap grupin në Viber, bëhu pjesë edhe ti

Radio Televizioni Pendimi ka hapur grupin zyrtar në Viber, grupi është publik dhe mund të abonohuni të gjithë, gjithashtu ju mund ti ftoheni edhe miqët dhe shoqërin tuaj.

Përmes këtij grupi redaksia e Rtv Pendimit mundohet të sjellë më afër jush materiale të shumta që ky medium prodhon çdo ditë.

Andaj, ju mund të bëhuni pjesë e tij duke klikuar në këtë link: https://invite.viber.com/?g2=AQAcYYrS6WH6E1AFPr2gfaDYa2CoekLIUuK01yIUyH42z1sJ9APIAsU%2FjMZKkU2D

Ju lutem ftoni miqt tuaj te abonohen në ketë Grup.
Allahu ju shperbleft !
Me respekt stafi i Rtv Pendimit.