Qesht kjo

Qesht kjo

Qësht ky tym që mbuloj serin
Qësht ky ankth që robroj njerzin
Qësht ky tiran që vret femijë…
Qështë kjo heshtje,që mbuloj gjithsin
Pa pa fjal të gjithë po rrini
Pse po heshtni,e po nguroni,që këti populli s’po i ndihmoni
Nga ky tiran ta shpetoni
Qka ka toka që gjëmon 
Nga lot e nënav po ushton
Kush je ti ore barbar
Që me popullin tënd po lufton
Deri kur kështu do t’veprosh
Popullin tënd ta masakrosh
Vendin tën tënd ta shkatrosh
Kush je tii…?
Kush je ti, që vret femijë.
kush je ti?që ndjenja fare ski
Qfar emri…?
Ti meriton…!
Veq tradhtar i vendit tënd.
vret dhe masakron 
Dhe fajtor veten tënde nuk e zë
Ket tok je tu shkatrru 
Nga shtepit e tyre,gjith njerzit po i largon
Kush je o shkatrimtar 
kush je ti ore barbar
Deri kur kështu do veprosh
Koha është tani pushtetin ta leshosh
Mjaft më… 
Erdhi koha tani.
Në kët vend të mbizotroj qetesija
Te mbizotroj paqja,te lir të lozin më në fund fëmija
Ty te mallkoft perendija