Qendra Islame Shqiptare Karlsruhe

Xhamija është themeluar nga Komuniteti Mysliman Shqiptarë nga rrethina e qytetit të Karlsruhes në Mars të Vitit 1998 për të kontrobuar në ngritjen e vetëdijes fetare dhe kombtare. Në vitin 2017 është blëreToka prej Komunes 1000 mc2 Objekti i Xhamisë ka 1200 mc2

Adresa e xhamisë :

Kutschenweg 18 – 76287 Rheinstetten

email : gjemati_ka@hotmail.com

info@albanisches-islamisches-zentrum.de

Numri i Imamit Muhamet Havolli –  +491736749644