Presidentja Osmani priti në takim Myftiun Tërnava

Presidentja Osmani priti në takim Myftiun Tërnava

Presidentja e Republikës së Kosovës, znj. Vjosa Osmani priti në takim kryetarin e Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiun Naim ef. Tërnava. Presidentja Osmani theksoi rolin e rëndësishëm që BIK-u  luan në promovimin e respektit të ndërsjellë ndërmjet besimeve e feve të ndryshme në Republikën e Kosovës. Presidentja vlerësoi bashkëpunimin e mirë mes bashkësive fetare në promovimin e vlerave tradicionale të bashkëjetesës fetare.

Presidentja Osmani potencoi në veçanti kontributin pozitiv të BIK-ut në përçimin e mesazheve tek qytetarët e Kosovës në situatën e rëndë të përballjes me pandeminë.

Myftiu Tërnava e uroi Presidenten Osmani për marrjen e detyrës dhe i ofroi bashkëpunim dhe mbështetje në realizimin e projekteve në të mirë të qytetarëve të Republikës së Kosovës.