te-drejtat-e-grave

POROSI PËR BURRIN DHE GRUAN!!

O ti burrë:

Gruaja jote nuk është nevojtare vetëm se ta mirëmbash dhe t’i japish strehim, por ajo gjithashtu ka nevojë për fjalë të mira dhe zemër të butë dhe për emocione që do t’ia pushtojnë zemrën asaj dhe për mëshirë që do ta bëjë ta harrojë lodhjen.

Oj ti grua:

Mos të të mashtrojë ngurtësia e tij dhe mos i beso sjelljes së keqe të tij, sepse në brendësinë e tij, ai është ende fëmijë i vogël, i cili ka nevojë për dashuri dhe butësi dhe mëshirë dhe përkujdesje.

Bashkëpuno me brendësinë e tij dhe do të gjesh njeri tjetër.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU