10827930_1602539416682657_6702800671453898803_o

PARA MUAJIT RAMAZAN

– Kërkoj falje për tri gjëra:
1. Nëse e zemërova dikë.
2. Nëse e dëmtova dikë.
3. Nëse e ngushtova dikë.

– I falënderoj tre njerëz:
1. Atë që tek ai kam respekt.
2. Atë që kishte durim me mua.
3. Atë që bën dua për mua, kur jam larg tij.

– Ua fali tre personave:
1. Atë që më përgojoi, kur nuk isha prezent.
2. Atë që më ofendoi.
3. Atë që më bëri padrejtësi.

– O Zot, na e mundëso ta presim muajin e Ramazanit me gjynahe të falura dhe me vepra të pranuara!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU