Osmani pret iftarin te familja e një dëshmori në Gjilan

Osmani pret iftarin te familja e një dëshmori në Gjilan

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka vizituar sot gjatë ditës Komunën e Gjilnait ku është pritur edhe nga kryetari Alban Hyseni.

Osamni, në fshatin Dobërçan ka vizituar familjen e dëshmorit Nusret Hajdari, ku edhe ka pritur iftarin bashkë me familjen Hajdari.

“Në përmbyllje të vizitës në Gjilan, në fshatin Dobërçan vizitova familjen e dëshmorit Nusret Hajdari te e cila gjetëm mikpritjen në iftarin e sotëm dhe uruam që ta vazhdojmë traditën e tillë dhe atë të solidaritetit si tipare veçuese të popullit tonë”, ka shkruar Osmani. /Zëri