Nuk ju funksionon Facebook-u? Ja si ta rregulloni

Facebook duket se ka ndaluar së funksionuari për disa persona.
Personat që vizitojnë këtë ueb faqe nuk po janë në gjendje ta shfletojnë, me sa duket për shkak të një problemi teknik, transmeton portali arbresh.info

Ueb faqja “Down Detector” ka raportuar se shumica e njerëzve po shohin faqe tërësisht të zeze, që do të thotë se nuk rifreskohet faqja.

Por duket se detyrimi i kompjuterit për të rifreskuar faqen mund ta sjellë atë sërish në funksion. Kjo bëhet duket e mbajtur tastin Shift dhe shkronjën R njëkohësisht.