airttach-04-1--780x439

Notebook me tri ekrane mund të fitojë çmimin e dizajnit për vitin 2021

Përdoruesi mund të çmontojë ekranet shtesë sa herë që dëshiron të lehtësojë transportin.

Notebook Airttach është një model nga Taiwanese Compal që përmban dizajn të jashtëzakonshëm me deri në tre ekrane.

Ekranet janë të ndashëm dhe lejojnë të rrisin zonën e punës, secila ka 13,3 inç dhe me një përshtatje praktike.

Propozimi është që të punohet mirë për redaktimin, krijimin dhe punën e dizajnit, veçanërisht duke përdorur programe si Premiere dhe Photoshop.

Pajisja madje mori një nominim IF Design Award 2021 për risi në dizajn.

Airttach është prodhuar nga Compal, një kompani që zakonisht furnizon pjesë për marka të mëdha si Samsung dhe LG .

Sidoqoftë, kompania nuk bëri të ditur çmimin dhe specifikimet teknike të Notebook. Ajo që dihet deri më tani janë disa detaje të dizajnit të treguara në imazhet promovuese.