Rtv Pendimi

Njoftim !!!

Emisioni Drita e së vërtetës sonte starton nga ora 20. 30 . Me hoxhë Fadil Musliu . www.radio-pendimi.com
Kontakt për pyetje gjatë emisionit Tel : 0041 44 586 99 03 dhe skype : radiopendimi
Pyetje më shkrim tek rubrika dërgo mesazh
Moderator : Urim Isma dhe Blerim Sinani

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH