Një shtetase gjermane konvertohet në islam në Prizren

Një shtetase gjermane konvertohet në islam në Prizren

Një shtetase gjermane është konvertuar në islam në një xhami në Prizren.

Lajmin e ka dhënë në rrjetet sociale një imam nga ky qytet duke thënë se sot “me 07.08.2022 në xhaminë tonë Ebu Bekri r.a. – Prizren, ndodhi një gëzim i madh, ku një shtetase gjermane është udhëzuar në Islam”.

Ai ka shkruar se çiftit të ri i uron bashkëjetesë të lumtur në rrugën e Allahut.

Emri i shtetases gjermane nuk është bërë i ditur teksa duket në foto e shoqëruar nga imami dhe bashkëshorti i saj shqiptar./TV Malisheva