Sara pranon islamin ne gjermani

Gjermanja Zhakline ( Sara) pranon islamin në Xhaminë Aksa Leverkusen

Sot në xhaminë MESXHIDI AKSA Leverkusen pranoi Islamin pranë imamit Hoxhë Hasan Baftijari një vajzë gjermane e quajtur Zhaklin, pasi Imami i spjegojë rreth Islamit , u diskutua gjerë e gjatë rreth fesë islame , dhe pasiqë u konstatua së me bindje dëshiron ta pranojë Islamin dhe pa imponim vajza shqiptojë shehadetin-deklaraten Islame duke u bërë muslimane .Tani e tutje Zhaklini do quhet Sara.
Allahu e forcoftë Sarën në Islam!
26.05.2022-Leverkusen