PSD-TV-Mockup

Ndryshohet linku i TV-së në RTV Pendimi

Radio Televizioni Pendimi ka kaluar në një server të ri dhe për këtë arsye na është dashur të ndryshojmë linkun për transmetimin tonë.

Përmes këtij lajmi ju njoftojmë se kemi kaluar në linkun e ri. Edhe pse dy lidhjet janë aktive, duhet të siguroheni që të keni linkun e ri për të pasur qasje të vazhdueshme me ne.

Të gjithë IPTV që kanalin tonë në transmetim duhet ta ndryshojnë këtë, po ashtu edhe ju që na ndiqni, nëse nuk funksionon, lajmëroni IPTV-në ku keni marrë shërbimin.

Linku i ri është: https://www.rtvpendimi.com:19360/tvpendimi/tvpendimi.m3u8

Ju falënderojmë nga stafi i RTV Pendimit.