Myftiu Tërnava shtron iftar për administratën e Këshillave të Bashkësisë Islame

Myftiu Tërnava shtron iftar për administratën e Këshillave të Bashkësisë Islame

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, ka shtruar edhe këtë vit iftar për administratën e Këshillave të Bashkësisë Islame të Kosovës në ditën e Fitores së Bedrit, për shkak të rëndësisë dhe vlerës madhore të kësaj dite në historinë islame.