MUSLIMAN/E PËR JETË

?*Le ta dije gjith Evropa edhe Amerika*
 
-Luften nuk e duam,
Por as frike nuk kemi,
Qe ta mbrojm fene tone te paster,
Te gjith te gatshem jemi.
 
-Me besim ne zemer,
Dhe me pushk ne krah,
Jemi ushtri e All-llahut
Mizor qe na thyen s’ka.
 
-Nuk jemi ne pak,
Jemi miliarda,
Kushdo qe qon koken,
Do ta fshijm nga harta
 
-Jeten e duam ,
Por vdekjen me shum,
Vall-llahin per islam,
Gjakun e derdhim lum.
 
-Kush merr guximin,
Veq nje musliman me vra,
Le ta dije bota mbar,
Se ai gjak ka me u la.
 
-Zoti eshte nje,
Dhe tjeter me s’ka,
Jemi pjestar te fjales
La il-ahe il-All-llah!

27/12/2012 – Nazifa Muslimah – Mitrovicë