Mundesi shumë e mirë për ju dhe fëmijët tuaj

Profesionet të cilat kanë të bëjnë me punë të lodhshme fizike, dita-ditës po bëhen më pak të kërkuara nga njerëzit, sidomos nga të rinjtë. E gjithë kjo sepse zhvillimi i teknologjisë ka bërë që shumica e punëve të kryhen me anë të saj.
Sot gati të gjitha bizneseve ju nevojitet një program menaxhimi ose një web aplikacion, andaj edhe profesioni i programimit është shumë i kërkuar dhe ndër profesionet më të paguara.
Për këtë arsye SufAro organizon kurse online për zhvillimin e web aplikacioneve dhe ju jep mundësinë që të bëheni pjesë e këtij profesioni të kërkuar dhe të qëlluar.
Web Dizajn ( Front-End )
Gjatë këtij trajnimi, ju do të merrni dijen e nevojshme për të dizajnuar Webfaqe të ndryshme duke përdorur HTML5 + CSS3 dhe BOOTSTRAP . Gjithashtu do të keni mundësi të mësoni metodat më të reja për t’i bërë webfaqet sa më fleksibile dhe të avancuara duke mësuar JQUERY.

Web Programim (Back-End)
Gjatë këtij trajnimi do të mësoni se si të zhvilloni Web Aplikacione të ndryshme si: shop online, rrjete sociale dhe aplikacione tjera me anë të të cilave do të jeni të gatshëm për punë.Të gjitha këto dhe më shumë do i zhvilloni duke përdorur gjuhët programuese me të njohura për zhvillimin e web aplikacioneve dinamike që janë PHP dhe MySQL.
Gjithashtu gjatë këtij trajnimi do të ndërtojm së bashku një Web Applikacion në mënyrë që t’ju mundësojm t’i futni menjëherë në praktik funksionet e gjuhës programuese që do t’i mësoni.
Metoda Mësimore
Kursi do të mbahet Online duke përdorur programin Zoom Us https://zoom.us/
Ju do të dëgjoni dhe shiqoni të gjithë atë që sqaron dhe punon Trajneri gjat orës mësimore.
Videot e orëve mësimore do të ruhen dhe ju do të mund ti përsëritni saher që të doni .

Numri kontaktues : ‎+389 70 852 668 (viber)