Mund ta fshini veten nga interneti me vetëm një klikim

​Mund ta fshini veten nga interneti me vetëm një klikim (Foto)
Nëse interneti është bërë i tepërt për ju, atëherë ekziston tani një mundësi për të ikur totalisht nga ky rrjet.

Dy hakerë suedezë, Wille Dahlbo dhe Linus Unneback kanë krijuar një web me anë të së cilit ju mund të largoheni totalisht nga interneti. www.deseat.me quhet faqja që mundëson këtë.

Në këtë faqe ju mund ta largoni veten nga çdo kyçje në internet apo nga çdo rrjet social. Sipas dy krijuesve ky web është perfekt për ata që duan të heqin stresin nga ngarkesat kompjuterike./Indeksonline/