Meshira e All-llahut dhe egzistimi im!?

Nuk egzistova All-llahu i lartesuar me krijoj, jetova ne barkun e nenes askush nuk me degjonte askush nuk me shikonte askush nuke paramendonte qe un do egzistoj!! Me vinte ushqimi meshira ne barkun e nenes dhe kete nuke percaktoi askush perveq All-llahu i lartesuar,, dola nga barku i nenes mora hapet ne kete jete, fillova te shikoj boten me verboj kjo dunja dej sa krejt dashurin ja fala kesaj dunjae harova kush me krijoj per qka jetoj qka po bej saqe jeta e humbi kuptimin por un ende i verbuar i dashuruar pas ksaj dunjae!! Vazhdova rugen e gjate te gabuar pa kuptim ne mekate gjdo dit,, harova obligimet si nje krijes rob i All-llahut,, dhe mbeta i verbuar ne kete jete pa namaz pa respekt ndaj prinderve haroj qe kam jetu ne barkun e nenes ati u krijova,, por All-llahu i lartesuar nuk me haroj nga meshira e ti e pafund nuk me largoj,, pergjdo dit me furnizoj me ushqej me meshiroj sikur ne fillim te krijimin kur nuk isha i njoftem per kerkan, por un sot nuk jam falemenderus?! Pse ?? O rob i All-llahut sikur gjith drujt ne kete bot mei bo lapsa e gjith detrat mei bo ngjyr perseri nuk munden me pershkrujt meshiren All-llahut te lartesuar!! O All-llah me fal tije fales e don faljen andaj me fal se pendona meshira jote perfshin token dhe qiejt,, perveq meje rober tike plot prrveq teje un skam tjeter zot.