llokume

500gr mill
1.l kryp
12 gr kvasac
1 l sheqer
200 ml qumsht
200ml uj te vokt
 
1 vez e rrahur
12 bakin-pluhur per torte
 
te gjitha keto perzihen ngadal deri te behet ni brum i skrift,tani i ndan toptha  per afresisht sa arra,i ben duart me vaj dhe e ben ni hapsir  ne  mes topthit dhe keshtu vepron me krejt  dhe i qet ne vaj te nxeht deri sa te behen te  skuqur.servonen menjeher
ju befshin mit