thumbs_b_c_5cb776378bd5f7aece86d9e9e4b35d89

Liderët e Shqipërisë, Bullgarisë dhe Maltës telefonata ngushëllimi presidentit Erdoğan

Liderët e Shqipërisë, Bullgarisë dhe Maltës si dhe ish-anëtari i Këshillit Presidencial të Bosnjë e Hercegovinës (BeH) telefonuan presidentin Recep Tayyip Erdoğan dhe i shprehën atij “ngushëllime” për tërmetin, transmeton Anadolu.

Në një deklaratë nga Kryesia e komunikimeve të Presidencës turke, mësohet se kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, presidenti i Bullgarisë, Rumen Radev, presidenti i Maltës, George Vella dhe ish-anëtari i Këshillit Presidencial të Bosnjë e Hercegovinës (BeH), Bakir Izetbegoviq telefonuan për shkak të tërmetit presidentin Recep Tayyip Erdoğan dhe i shprehën ngushëllime për personat që kanë humbur jetën dhe i uruan shërim të shpejtë për të plagosurit.