Kushtuar Radio Pendimi

E falenderoj All-llahun,
qe ma dha ketè mundèsi,
te ndegjoj Radio Pendimin,
e ta lè tè mallkuaren muzikè.
 
Kjo radio e bekuar,
zemren po ma qetèson,
po mesoj shum gjèra te reja,
sa herè qe e ndegjoj.
 
Isha e humbur,
nè tè shkreten humner,
kur fillova ta ndegjoj Radio Pendimin,
e gjeta rrugèn e vèrtetè.
 
Fillova ta fali namazin,
ramazanin ta axheroj,
ti praktikoj rregullat islame,
e shpirtin tim me islam ta qetsoj.
 
E lus All-llahun e madheruar,
Radio Pendimin sa ma shum ta bekoj,
dhe kontribuesit e Radio Pendimit,
All-llahu ne xhennet ti dergoj.
 
 
 
 
Leonora nga Zvicrra ,  Shkurt 2013