Prej kurban edhe ti për hirë të Zotit tënd !

“Andaj, ti falu dhe prej kurban për hirë të Zotit tënd!” (Kur´an 108:2)

Të nderuar vëllezër dhe motra

Në listën e mëposhtme janë emrat e atyre që kanë bërë porosi të kurbanave tek Radio Pendimi, dhe që kanë realizuar pagesë përmes xhirollogarisë së bashkëpunëtorit tonë Isak Sinani.

Në rast paqartësie dhe për informacione më të hollësishme, kontaktoni me Isak Sinani
‎0041 79 103 86 49 + Whats App

Deri me tani Kurbanat janë paguar nga :

 

 

Emri Vendi Kurbani Mënyra e pagesës
1.Driton Bucolli me familje Gjermani Dele 120 Pay Pal
2.Nijazi Ramadani me familje Gjermani Dele 120 Pay Pal
3.Adem Kryeziu I panjohur Dele120 Bank
4.Miranda Kryeziu I panjohur Dele 120 Bank
5.Izair & Gzime Sulejmani Gjermani Dele 120 Bank
6.Mehmet Qufaj Zvicër Dele 120 Bank
7.Berat Kurtaj Austri Dele 120 Bar
8.Haki Gorqaj I Panjohur Dele 130 Bank
9.Asim Terzini Austri Dele 120 Bar
10.Faruk Selmani Zvicër Dele 120 Bank
11.Gazmend Limani Zvicër Dele 120 Bank
12.Isak Sinani1 Zvicër Dele 120 Bank
13.Sherim Rexhepi I panjohur Dele 120 Bank
14.Aferdita Qeriqi Gjermani Dele 120 Bank
15.Nasuf I panjohur Dele 120 Bank
16.Sabrije I panjohur Dele 120 Bank
17.Suzana Selmani I panjohur Dele 100 Pay Pal
18.Suzana Bizati Ferati I panjohur Dele 120 Pay Pal
19.Fadil Fejzullahu I panjohur Dele 120 Pay Pal
20.Mihrije Hyseni me familje I panjour Dele 120 Pay Pal
21.Ekrem Ramadani Danimark Dele 120 Pay Pal (I)
22.Valdete Ajetaj Zvicër Dele 120 Bank
23.Familja Saliu Zvicër 4 x Dele 480 Bank
24.
25
26
27.Flamur Avdiu Zvicër Dele 120 Bank
28.E Mahmuti Holand Dele 120 bank
29.Aferdita Ducic I panjohur Dele 120 bank
30.Z. Ahmeti Breznica I panjohur Dele 120 bank
31. Zekerija R Zvicër Dele 120 bank
32. Enver H Zvicër Dele 120 Bank
33. Suela Prebreza Gjermani Dele 120 Bank
34. Haxhere Prebreza Gjermani Dele 120 Bank
35. Abdylkadir Prebreza Gjermani Dele 120 bank
36. Ahmet Shabani Zvicër Dele 120 Bank
37.Luljeta Shabani Zvicër Dele 120 bank
38. Miran Shabani Zvicër Dele 120 Bank
39. Meriton Shabani Zvicër Dele 120 bank
40.Fejzi Elezi I panjohur Dele 120 Bank
41. Lumnije Krasniqi I panjohur Dele 120 Bank
42. Feim Hyseni Azizi Zvicër 2 x dele 240 bank
43
44. Shaban popova I panjohur Dele 135 Bank
44.Arif Avdiametaj Gjermani 4 x Dele 480 Akika jo për Bajram Bank
45
46
47
48. Familje Cenaj Gjermani Dele 120 Pay Pal
49. Berat Florije Admir Jetmir Valmir Zvicër Dele 120 Pay Pal
50. Familja Musliju Gjermani Dele 120 Pay Pal
51. Ylber Kadrija Zvicër Dele 120 Bank
52.Aid Prebreza Gjermani Dele 120 Bank
53. Besnike Bakija I panjohur Dele 120 Bank
54.Emine Rrustemi Zvicër Dele 120 Bank
56.Qemal Hasani Zvicër Dele 120 Bank
57. Adnan Mehmeti Zvicër Dele 120 Bank
58. Blerime Xhabiri Zvicër Dele 120 Bank
59.Muhamed Beka Zvicër Dele 120 Bank
60. Shefik Shaini Zvicër 3 x Dele 360 Bank
61
62
63. Liridona Ipchja I panjohur 2 x Dele 240 Bank
64
65. Fazlije Mehani I panjohur Dele 120 Bank
66. Fahrije Kodra Itali Dele 120 Bank
67. Zyber Spahija Austri Dele 120 Bar
68. Sami Kadriu Austri Dele 120 Bar
69. Shahin Kelmendi I panjohur Dele 120 Bank
70. Blerim Hasanaj Zvicër Dele 120 Bank
71. Shkurte Shala Zvicër Dele 120 Bank
72. Mirhad Ebibi i panjohur Dele 120 Bank
73. Familja Jonuzi Gjermani Dele 120 Pay Pal
74.Familja Brahimi I panjohur Lopë 750 Pay Pal
75. Nagip Skenderi Austri Dele 120 Bar
76. Dhurim Selam Gjermani Dele 120 Bank
77. Maksut Vragolli Zvicër Dele 120 Bank
78. Lavdrim Munishi Zvicër Dele 120 Bank
79.Fahmi Selmani Zvicër Dele 120 Bank
80. Ardian Selmani I panjohur Dele 120 Bank
81. Hamdi Arifaj Zvicër Dele 120 Bank
82. Bislim Ramadani Zvicër Dele 120 Bank
83. Avdyl Fazlia Zvicër Dele 120 Bank

 

82 Kurbana Dele

1 Lopë

81 gjithësej


Kryeje obligimin edhe ti, paguaje kurbanin këtu:
Aktualizimi i fundit : 02.09.2017 – 11:52