Rtv Pendimi

Kërkoje më të shtrenjtën!

Jeta është e shkurtër, kërkesat dhe dëshirat janë të shumta, andaj kërkoje atë që është më e shtrenjëta.
Besimtari duhet të ketë ambicie të larta dhe të kërkoj atë që është e përhershme, sepse kështu i dashuri ynë Muhamedi(alejhi salatu ve selam) e mësoi shokun e tij Rebi bin Kab el-Eslemi duke i thënë: “Kërko”! Ai tha: Kërkoj të të shoqëroj ty në Xhenet! Pejgamberi i tha:” Dëshiron diçka tjetër “? Ai tha: Vetëm këtë e dua! Pejgamberi i tha:”Më ndihmo për vetën tënde me më shumë sexhde”!
(Transmeton Muslimi).
Allahu na e mundësoftë që të bëjmë sa më shumë sexhde dhe ta shoqërojmë Pejgamberin(salAllahu alejhi ve selem) në Xhenet!

Shkruar nga hoxhë Fadil Musliu, transmeton RTV Pendimi.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH