Kamera GoPro incizon shpërthimin e vullkanit dhe nuk e gjen gjë! (Video)

Kamera GoPro bën pamje të mrekullueshme, por ajo e ka dëshmuar veten edhe në një sfidë të madhe, në atë të incizimit të shpërthimit të një vullkani.

Kjo është historia e mahnitshme e një kamere GoPro “që nuk pranoi të prishej”.

Ajo u prek nga lava e shkrirë, u shpërthye në flakë, dhe prap nuk u prish.

Videoja tregon pamje te rralla te nje vullkani që shpërthen, nga një pikëshikim që nuk është vërejtur asnjëherë më parë. /MESAZHI/