Bujar hasani

Ka ndërruar jetë ish-kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Ferizajt, imami Bujar ef. Hasani

Të Zotit jemi dhe tek Ai do të kthehemi”
Njoftojmë kolegët, miqtë dhe opinionin e gjerë, se pas një sëmundje të rëndë, ka ndërruar jetë ish-kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Ferizajt, imami i fshatit Gaçkë, Bujar ef. Hasani.
Varrimi i rahmetliut do të bëhet nesër, e hënë, me datë 31 janar 2022, në orën 15:00, në fshatin Gaçkë të Ferizajt.
Allahu e mëshiroftë dhe e shpërbleftë me Xhenetin Firdeus!