FB_IMG_1622118056879

Hoxhë Fatmir Latifi shkon në Turki për mjekim

 

Postimi i plotë i hoxhës në rrjetin social Facebook :

NJOFTIM PËR OPINION
Vëllëzer dhe motra
Selam alejkum
Unë jam në Turqi për një ekzaminim të gjendjes time shendetësore rreth zemrës gjithësesi me rekomandim të kardiologëve tanë në Kosovë & Shqipëri, falë Zotit jo me urgjencë, kështuqë të gjithë dashamirëve të mi i’u siguroj që pas këtyre ekzaminimeve shtesë, do të sqarohet detajisht gjendja ime cili intervenim duhet te behet, kështuqe për cdo eventualitet do t’iu njoftoj me kohë in shaa Allah!
Iu deshiroj një ditë bukur
Allahu iu dashtë dhe iu ruajt!
Me respekt Fatmiri!
Ankara Turqi!