Rtv Pendimi

Shtrihet në spital Hoxhë Dr.Zekerija Bajramit

 

Të nderuar ndjekës të platformës RTV Pendimi, ju njoftojmë që hoxhë dr.Zekerija Bajrami është në gjendje jo të mirë shëndetësore dhe momentalisht është i shtrirë në spital ku dhe është duke marrë tretmanet e nevojshme.
Familjarët e Hoxhës kanë apeluar tek masa e gjerë që të mos e shqetësojnë atë me telefonata ngase çdo shqetësim është në dëm të hoxhës dhe se atë mund ta ndihmojnë me lutje/dua.
Stafi i Rtv Pendimi uron që sa më parë t’i përmirësohet gjendja dhe të kthehet siç ka qenë. Allahu e forcoftë dhe ia lehtësoftë!

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH