Google Search e bën të lehtë shikimin e rezultateve të kërkimit në desktopin tuaj

Google Search e bën të lehtë shikimin e rezultateve të kërkimit në desktopin tuaj

Faqja do të ngarkojë automatikisht gjashtë faqe të rezultateve të kërkimit, përpara se të nxisë përdoruesin të klikojë në butonin “Më shumë”.

Google ka aktivizuar “lëvizjen e vazhdueshme” për rezultatet e kërkimit në desktop, të gjitha një vit pasi funksioni u lëshua në pajisjet celulare.

Lëvizja e vazhdueshme do të eliminojë nevojën për të klikuar “Next” ose numrin e faqes në fund të rezultateve të kërkimit.

Në vend të kësaj, Google do të ngarkojë automatikisht grupin tjetër të rezultateve në faqe pasi përdoruesi të lëvizë në fund të listës aktuale.

Gjigandi i kërkimit konfirmoi funksionin dhe vuri në dukje se Search do të shfaqë automatikisht deri në gjashtë faqe me rezultate përpara se përdoruesi të klikojë butonin “Më shumë rezultate” dhe të ngarkojë grupin tjetër të rezultateve të kërkimit.

Ardhja e kësaj veçorie do të lejojë që përvoja e Kërkimit në Google të jetë më e qëndrueshme në të gjitha pajisjet dhe platformat.

Funksioni është fillimisht i disponueshëm për kërkime në gjuhën angleze në SHBA, me rajone të tjera që priten në të ardhmen.